408 Tentacles'in Uyarı Hikayesi

Leila

Global Mod
Global Mod
Katkılarında, Dr. Clifford, ahtapot sahipliğinin zorluklarını açıkça ifade ediyor: maliyetler, uyku eksikliği ve evinde büyük yenileme çalışması gerektiren ciddi su hasarı. “Bir bebek oktopus tuttuğumda ölümsüzleştirmek veya romantize etmek istemedim,” dedi.

Bu çabalara rağmen, veda etmek için soruşturmalardan bunalmıştı.

Egzotik evcil hayvan ticaretinde sosyal medya oynayan rolü inceleyen Oxford Brookes Üniversitesi'nde vahşi yaşam ticareti uzmanı Vincent Nijman, “Orada sergilerseniz, insanlar bunu isteyecek,” dedi. “Ve eğer 'anlamıyorum' dersen, biraz ', ne diyorum, ne yaptım, değil mi?”

Hayatın korunması

Bununla birlikte, Dr. Clifford, özel hanelerde iyi bir vicdan vicdanı gönderemediğini. Böylece, seyahat edecek kadar büyük ve güçlü oldukları anda saygın akvaryumlara ve üniversitelere gittiklerini ayarladı. 21 Nisan'da herkes için evler bulduğunu açıkladı.

Terrance ertesi gün öldü. Aile onları arka bahçeye gömdü, kabileleri Cal'a ahtapot dokunaçlarını hatırlatan bir grup ağacın yanında.

Şimdi sadece yeni evlerine gönderilinceye kadar bebekleri canlı tutmak zorunda kaldılar. Şansları onlara karşıydı. Vahşi doğada sadece küçük bir mola hayatta kalır.

Clifford, sadece ilk ayda yaklaşık 20 genç hayvan öldü, dedi Clifford. (Ölümün nedenleri arasında yamyamlık ve su soğutucusu üzerinde geçici elektrik kaybı vardı.)

Daha fazla Beilinge'yi kaybetmiş olsaydı, büyük, yüksek yatırım izleyicisinin ne düşüneceği konusunda endişelenmeye başladı. Clifford, “Bebekleri canlı tutma baskısı oldukça boğuluyordu.” Dedi.

Dr. Clifford'un arkadaş olduğu yerel bir sürüngen uzmanı ve yetiştiricisi, bir yaşam çizgisi haline geldi ve kalamarların korunmasına ve hatta Clifford'daki ev yenilendiğinde onları barındırmaya yardımcı oldu. Ortak çabalarına rağmen, genç hayvanlar öldü.