Doncic eski bir olarak Dallas'a geri döner ve ağlar. Halka açık alkış: “Her şey için teşekkürler”. Sonra 45 puan puan

kunteper

Global Mod
Global Mod
Luka Doncic Alanında dokunaklı bir dönüşün kahramanıydı. Dallas Mavericks onunla Los Angeles Lakers. Slovenya'nın birçok kez oynadığı sahada, yakında duygulara verdi, dev ekrana bir video haraç aktı. Ona bir sandalyede otururken baktı, yüzü sık sık kurutulurken, gözyaşlarını kuruturken. “Birçok duygu vardı, onları nasıl açıklayacağımı bile bilemezdim. Gözlerimde gözyaşlarım vardı. Buraya çocukken geldim, 18 yaşındaydım ve beni hemen evimde hissettirdiler. Çok iyi anılarım var,” dedi ESPN. Doncic, Anthony Davis ile değiştirildiğinde 2018'den Last Fever'a Mavs'ta oynadı.

Oyun: Doncic için 45 puan

Eski takım arkadaşlarıyla ve kalabalık bir stadyumun (20.841 seyirci) önünde sarılmalardan sonra, “Hvala Za Vse” (“Sloven için” her şey için teşekkürler “kelimesi ile tişört giydikten sonra, Doncic kendisini unuttu ve aralıktan önce 31 puan kazandı ve Lakers'ın 60-57 öne geçmesine yardımcı oldu. Oyunu 45 puan, 8 ribaunt ve 6 asistle kapattı, her seferinde Mavericks seyircisi tarafından alkışlandı, orada oyuncularından daha fazla. LeBron James (27 puan, 7 ribaunt), playofflardaki varlıklarını doğrulayan ve Batı Konferansı'nda üçüncü sırada yer alan Lakers'ın başarısına katkıda bulundu (49 zafer-31 yenilgi).

LeBron James Doncic'i Lakers'a davet ediyor: '' Bunun bir şaka olduğunu düşündüm, en sevdiğim oyuncu ''

Francesco Carci tarafından

05 Şubat 2025