LeBron James Doncic'i Lakers'a davet ediyor: '' Bunun bir şaka olduğunu düşündüm, en sevdiğim oyuncu ''

kunteper

Global Mod
Global Mod
'' Bunun bir şaka olduğunu düşündüm ''. Ayrıca LeBron James Dahil olan sansasyonel değişim beni şaşırttı Luka Doncic Ve Anthony Davis (Kleber, Morris ve Christie'ye ek olarak) Los Angeles Lakers O Dallas Mavericks. Kaliforniya derbisinde Clippers'a karşı Gialloviola'nın başarısından sonra konuşan LeBron, müzakereden habersiz olduğunu açıkladı: '' New York'ta ailemle akşam yemeğinde (Madison Square Garden'daki Pazar akşamı zaferinden sonra, Madison Square Garden, ed.) ve haberi ilk duyduğumda, bunun bir aldatmaca, şaka yapan insanlar ya da bunun gibi şeyler olduğunu düşündüm ''.

Doncic evde LeBron. NBA'yi bozan Lakers Blitz

Cosimo Cito tarafından

03 Şubat 2025

LeBron ve Anthony Davis ile telefon görüşmesi

Hepsi doğru, dışında. '' Duygularım her yerdeydi – James – ekliyor. Sonra Davis beni FaceTime'da aradı ve çok konuştuk, ama aynı zamanda saldırdığımda da Doncic'i ve Dallas'ta Anthony'nin klibini görene kadar henüz gerçek görünmüyordu. Orada düşündüm: hepsi doğru! Şok edici oldu, ama sonunda bu basketbol işi ''. Sloven şampiyonu Intuit Dome'da bulundu ve yeni arkadaşlarının Clippers'a karşı 122-97 galibiyetine katıldı. Henüz çıkış yaptı, ancak Gialloviola hayranlarını zaten hayal eden bir çift için LeBron ile uzun süre konuştu: '' Luka bir süredir NBA'de en sevdiğim oyuncu – Kral James'i ortaya çıkarıyor. Her zaman doğru şekilde oynamaya ve gelecek nesillere ilham vermeye çalıştım ve Doncic bunlardan biri. Şimdi takım arkadaşıyız, bu yüzden çok akıcı bir geçiş olacak ''.

Clippers-Lakers sırasında bankta Luka Doncic

Gelecek hala gialloviola

40 yaşındaki LeBron da geleceğinden bahsetti, olası bir başlangıçın seslerini kaldırdı: '' Eğer istersem, değişim maddemi bırakırdım ve buradan uzaklaşırdım ''. Aslında, '' sözleşmesinde öngörülüyorTicaretsiz Madde'', satışına götürdüğü herhangi bir müzakereyi engellemesine izin veriyor. “ Şampiyonluğu zaten kazanmış olan Luka ve Maxi'nin mümkün olduğunca kolay girmesine yardım etmek için buradayım ''. Ve ayrıca koç JJ RedickZaten Sloven'i Dallas'ta, aynı anda iki büyük şampiyon olarak gizledi: “ Yeteneklerini çok kısa bir sürede olumlu bir şekilde nasıl birleştireceklerini anlamaktan eminim ''. Indiana'ya karşı Cumartesi gecesi maçında olası çıkış.

Doncic yeni gömleği ile

Doncic yeni gömleği ile

Doncic yeni gömleği ile

Konular