Pistoia, il Presidente Rowan replika alle eleştirisi: “Contro Venezia non ho fatto l'allenatore, ma solo il traduttore”

kunteper

Global Mod
Global Mod
“Başkan-allenatore mi? Hayır, al massimo ho fatto il traduttore”. Lanet olsun Ron Rowan bir not geldi. L'assenza, dell'Estra Pistoia antrenörünün selamlama motivasyonu için resmidir Dante Calabria Venezia'nın 20. turdaki maçında, başantrenör Giuseppe Valerio'nun yerine yeni bir pozisyon geldi. Nisan ayında kulübün n.1'inde yer alan ve ona eşlik eden Rowan'a e-posta gönderildi, mola süresi boyunca çok daha fazla aktif olacak. Ben İtalyan allenatori di basket aveva chiesto di farelye sulla vicenda'yı gönderdim.

Pistoia'nın başkanı Rowan, teknik direktörle görüştü: basket tekniğini ihbar etti

Jacopo Manfredi tarafından

21 Ottobre 2024

Rowan: “Non si riperà, mi scuso”

“Sono dispiaciuto e rammaricato per l'accaduto. Pistoia Basket'in başkanına teşekkür etmek için, niyetimin normalin dışına çıkmaması hiçbir zaman mümkün olmadı – Evin en iyi oyuncusu, bir rahatsızlık nedeni olduğunu ve Giuseppe Valerio'ya yardım ettiğini kabul etti, ancak bu konuda hiçbir fikri yoktu. una perfetta padronanza della lingua inglese. E' bu arayışım için, heyecanım ve heyecanım için yeni bir İtalyan İtalyan macerasında seyahat etmem ve bir mano cesaret etme isteğim var, maçın devamı sırasında İngilizce ve İngilizce olarak çevrilmiş ifadeler Valerio. İlk volta için canlı, İtalyan tarzı bir İtalyan tarzı ve Amerika'da çok çeşitli Rispetto'lar ile benzer regole ve norme comportamentalis'i benimseyen bir anlayışla. Con i miei comportamenti, che peraltro non hanno ricevuto sanzione da parte dei di gara in the relazione agli oneri gravanti sui soggetti mevcuti in panchina quato ai loro movimenti, non ho mai inteso mancare di rispetto nei ile yüzleşmek di nessuno essendo stati, lo ripto, Çok zor bir anda bir mano denemeye cesaret etme isteğinin motivasyonu. Artık olgunlaşamadınız ve Dernek'i suçlarımı çözmek için ayırdım. Devamlı olarak, takıma eşlik edecek kalitede tek bir sunumla devam ediyorum”.

Argomenti